• Creator
    Discussion
  • #17577

    reaper
    Participant

    Hej jag är en grön kille som har odlat lite grann men skulle villja odla lite mer seriöst… Men jag vet inte vad jag ska ha för ljus för att få bästa resultat… tacksam för all hjälp jag kan få. Hittills när jag har odlat så har dom blivit långa och smala det har sett ut som en katasrof så jag skulle uppskatta om ni kom med lite förslag på lite allt möjligt för att få stora fina växter.
    tack på för hand

  • Author
    Replies
  • #222924

    reaper
    Member

    Mer ljus och mer fläkt, den får gärna ruska om plantorna ordentligt för att stärka stammen. Någon HID (hps/mh) rekommenderas pga. högre intensitet.

    Sen är jordvolym värt att tänka på, ju mer jord, desto större rotsystem och likaså större planta ovan jord.

    Hur ser din setup ut nu?

    du kanske skulle ha postat i “cannabisodling” btw…

  • #222925

    reaper
    Member

    just nu består ljuset utav 2 hallogen lampor. Jag måste fråga dej vad mh är för någon slags lampa. vad rekomenderar du att jag ska införskaffa för lampor för att ha en rullande sog…
    tacksam för svar.

  • #222926

    a-dam
    Member

    Fick ett trevligt litet tips från Cannabis College. De veggar upp en buske. Testar könet genom att täcka en gren med en svart påse 12h / dygn. När de ser att det är en hona så skär de av en gren på veggen, doppar grenen i rotstimulator och sedan ner i jord. Då får den en buske med stadiga fina grenar redan nere i jordnivå. Det blir ingen ranklig buske, sedan kan du toppa den om du vill ytterliggare en gång. Resultatet blir en fin jämn buskig buske. Kör hårt och visa oss bilder!

  • #222927

    reaper
    Member

    oj dom lamporna kan du ju slänga
    fel ljusspectrum o alldeles för mycke värme kommer från hallogen
    mh=metallhalid

Log in to reply.