#152144

drullper
Member

@Hr Sanders wrote:

Ah! Pja, trodde inte riktigt han menade NSF :P

/ Hr Sanders.

För böveln, självklart var det frihetsfronten jag menade…. =)

@Gin wrote:

MMM är väl om cannabis? Frihetsfronten är skumma och ingen tar dem på allvar för vill legalisera alla droger och av ekonomiska orsaker. Samarbete med dem kan inte på något sätt gynna Swecan.

Ärligt, det är synd att du är så inskränk som du är i frågan. Fronten står med en fot inne i etablissemanget redan, de är betydligt mer rumsrena än vad vi är. Deras medlemmar stryker runt och är aktiva inom både de partier som enligt dem tar frihetstanken på allvar (de med minst statlig inblandning) och kring Svenskt näringslivs tankesmedja. De har dess utom det “mod” som krävs för att stå bakom dylik manifestation.

Att avfärda dem med ett citat som att de “är skumma och ingen tar dem på allvar” känns inte speciellt hållbart. Nog för att man kan tycka vad man vill om deras åsikter i övrigt men när man slänger ur sig dylika påståenden så kanske man ska ha lite mer på fötterna och en lite bättre plats att se vad som händer på den samhällspolitiska arenan. De kanske inte är de mest kända filurerna ute i folkhemmen men de har nästan ständigt en given plats i debattpanelerna i kontroversiella ämnen och deras inflytande över delar av riksdagen ska inte underskattas.

Ibland så kanske vi behöver knyta kontroversiella band, vi har samma uppfattning i cannabisfrågan, dvs att cannabis ska legaliseras. Om vi inte vågar dra igång dylik manifestation pga att vi är för rädda med vår identitet så varför skulle vi inte kunna dra nytta av dem eller vilken annan organisation som delar vår uppfattning i cannabisfråga… det säger inte att vi skriver på för alla deras övriga åsikter…

Förhoppningsvis tar väll nu Trestor tag i det, men känner han att nerverna sviker så kan det ju vara aktuellt.. De bör dock få en inbjudan att gå med, precis som alla andra som delar våran uppfattning…