Gammal medlem

Det är dags att komma ut! Presentera dig för dina vänner på Swecan.

Moderator: Token

soytobias1
Nyfiken Grön
Inlägg: 1
Blev medlem: 2017-10-06 23:14:24

Gammal medlem

Inlägg av soytobias1 » 2017-10-06 23:46:44

Hej
Var medlem för många år sen här, sökte på mitt gamla användarnamn och tydligen var det 9 år sedan drygt.
På den tiden bodde jag i en liten etta och var nyfiken på cannabis, så jag beslöt mig för att odla själv, för det var det enda sättet för mig att få tag
på cannabis.
Jag beställde ett par feminiserade frön från nån internetsida. Alien tror jag den hette, eller om det var därifrån jag köpte min HPS-lampa?
Hade aldrig odlat något förut, alls, så första försöken blev inte så bra. Men till slut fick jag det att växa.
Läste väldigt mycket om odling, NPK och fukthalt, medium etc etc. Gick till tippen och tog hem en gammal datorfläkt för att få luftflöde, köpte en pingvin som fuktade luften, gick till apoteket och köpte magnesium när något blad började visa symtom på sjukdom.
Det var i stora drag väldigt roligt på många olika sätt att odla!
Har kommit tillbaka till odlingen med jämna mellanrum, av olika anledningar. Har inte odlat inomhus något mer, utan känt mig mer lockad av att odla utomhus. Har köpt orienteringskartor från den lokala orienteringsklubben, jag skulle börja orientera 8) (har orienterat förut och det är väldigt roligt) men inte i detta fall.
Att gå runt och reka i skogen har varit roligt bara det. Har planterat någon planta i skogen efter att ha "förväxt" den hemma, men sen har man kommit till insikt att det är bättre att ta tag i sina problem istället för att springa runt i skogen och odla cannabis.
Hursomhelst, nu funderar jag/någon annan, på att odla pga en analfissur. Personen har opererat sig men känner sig väldigt orolig och stressad av att gå på toa, då det gör ont fortfarande. Personen äter rekommenderad mat och ser till att använda sig av eftervård, men kanske personen kan släppa stress av att röka lite innan toabesök.
Jag tror någon indica-strain vore att föredra. Vad tror ni?
Kom lite off-topic där :) Ska bli roligt att odla igen