Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 04-22

Bilder relaterade till cannabis.

Moderator: Gin

Forum rules
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 04-22

Postby Nomiar » 2011-02-09 21:59:19

[center]Tja! Nu är det dags för min första bild dagbok, men min andra odling. Tog bilder på den första omgången då jag tänkte slänga upp den, men tyvärr så slackade jag lite med bilderna på slutet och sket i det istället :P
Ska göra bättre ifrån mig denna gången tänkte jag.

Nu efter mitt förord så kommer lite mer ang min nuvarande odling:[/center]

Medium: Jord (Plantagens mini leca blomjord) & Leca uppe/nere
Strain: Dutch Passion Seed: PowerPlant(PP), BlueBerry(BB). Nirvana: White Widow(WW). Vet ej: Kali/Low(KL).
Näring: Plantagens långtids verkande gödning(16-6-12+2), hår & äggskal.
Utrymme: Garderob på ~66x60x160
Ljus: 250w röd LE
Ventilation: Fan Kit 250 m³/h - 125mm ()
Krukor: 28.5x28.5 fyrkantiga 14L ()
(Det är tyvärr bara min WW som är fem så jag får se hur många som blir kvar, håller för tillfället på att tvinga in dom i blom så jag vet om någon ska skrotas.)


Det hela började med att jag plockade upp en ny garderob till hemmet som jag hade tänkt använda som mitt nya odlingsutrymme.
Jag hade tidigare kört i en del av min gå in garderob, men pga skada i lägenheten, elskåp i samma rum och dålig stealth så ville jag ha nått nytt.
Sen bar det av hit till swecan där jag bad om lite hjälp med hur jag skulle göra. Stort tack till vardagsterrorist som var till mycket hjälp :)
(Länk till tråd om någon vill kika: )

Detta är iaf början av resultatet:

Garderoben


Första hålet


Båda hålen sett från ljusfällanOdlingsutrymmeSom ni ser så lyckades jag förstöra det lite, men det är ju ändå hål i så det får la gå ;PDetta är jag inte så säker på då jag tycker det är lite fult, men antar att det inte kommer påverka någonting direkt..Ovanför odlingenVis plast som ska sättas upp i odlingsutrymmet i dagarna


Plantorna

(Ni borde se vad som står på, men det är BB längst bort till vänster, PP längst bort till höger, K/L den närmsta till vänster och WW närmst till höger.)

När det var klart hade jag en liten snabb fråga ang näringen som jag blivit pålurad, så jag frågade här igen ;)
(Länk till tråd: )

När detta var besvarat kunde jag plantera om min femade WW till en större kruka och invänta att dom andra skulle visa kön. Tyvärr insåg jag misstaget av att plantera tre vanliga frön och en fem när man ska ha 4 plantor lite för sent. Nu är det bara att hålla tummarna på att man iaf får tre :(
Menmen, man får göra det bästa av det hela ;)
Kanske blir en moderplanta av någon så kan man köra sog nästa gång 8)

Jag har säkert glömt av massor jag borde haft med, men det är bara att fråga så svarar jag :)


Jag kommer också att reservera ett inlägg här då jag har för mig att man inte kan ändra första posten hur mycket man vill. Så dom som bara vill kolla bilderna slipper scrolla igenom 3 sidor eller mer. Och jag vet att jag skriver med många smileys(stavning?), men det får ni tyvärr leva med ;)


[center]Update 1.
[/center]

Ursäkta det sena inlägget, men det har varit lite mycket här hemma dom sista dagarna.
Anyway, till det som hänt.
Jag planterade om min WW till en 14L kruka som den ska ha som hem resten av sitt liv. Tyvärr märkte jag när jag planterade om att den hade haft det trångt för rötterna ett tag :/

Sen kände jag mig så illa tvungen att plantera om dom andra som jag ännu inte vet könet på. Dock tog jag inte 14L krukorna utan uppgraderade dom bara till en lite större storlek. Antar att dom kommer bli stressade av en andra omplantering sen när(om) det blir dags med det, men jag har inte så brått så det får gå :)
jag passade också på att fixa upp plasten i garderoben efter att ha varit o fixat lite häftstift ;)

Jag satte dom tre som jag inte vet kön på i garderoben på 12/12, min WW står i ett litet separat skåp under tiden. Dom har kört 12/12 i tre dagar nu och jag tyckte jag såg kön på BB idag. Det var rätt litet så ville inte säga nått för tidigt, men det såg ut som en dam(:britesmile:).
Då plantorna inte var hemma på nästan en vecka pga. renovering i lägenheten så är dom ju inte så grymt bra skötta och behandlade. Så dom har ju sträckt en hel del på sig som ni kanske kan se, men det löste jag med att binda ner dom inte. Har inte för avsikt att köra full LST, men det är lika bra o binda ner dom som är för långa så dom inte snor allt ljus.

Här är iaf lite bilder som ni kan kika på. Hoppas ni gillar dom :)

Plantorna från vänster:
WW, BB, K/L, PP. Som ni kan se så har PP och BB sträckt en hel del på sig, dock är PP en sativa..


Garderoben efter att plasten kom upp. Mycket snyggare va? ;)


Och en bild på dom tre som står o väntar på att få pubishår.


[center]Update 2.
[/center]
BB och PP visade kön i dagarna och visade sig vara honor(woho!) så nu är det bara K/L kvar som ska visa kön.
Planterade om PP/BB till dom större 14L krukorna och satte in dom i garderoben. Tyvärr så har inte ventilationen kommit än så det är lite för varmt där inne :/ Har inte gjort någon hål för utsläpp av luft än då jag inte vet exakt hur stort allt är, så det kanske inte är så konstigt att det blir för varmt där inne. Men dom klarar sig nog i några dagar, jag får flytta upp lampan under tiden antar jag.

Jag glömde nämna att jag använder hår och ägg skal i min jord så jag la till det i min första post.

Här kan ni se könet på BB, dock vill inte min kamera ge den fokus jag vill ha så bilden suger.


Garderobs mys :)[center]Update 3.
[/center]
Idag fick jag brev om att mitt ventilations system hade kommit, så jag gick ju självklart och plockade ut mitt kit och satte igång. Och nu är jag äntligen klar, det vart som ni ser kanske inte jätte bra, men det får duga. Elen kommer jag antagligen flytta vid ett senare tillfälle men den får ligga där så länge.
Här är iaf lite bilder :)

[center]Update 4.
[/center]

Temperaturen ligger stabilt runt 27-30 nu efter ventilationen vart installerad vilket jag tycker är helt ok, jag tryckte också in två 31w le (blått) efter att jag var klar med att kolla kön så dom får lite blått ljus iaf ;)

Jag funderar på att starta 12/12, dom större är ändå 30cm+(dock ner bundna) och jag vet inte riktigt hur stora dom blir då en är sativa..
Vad tycker ni? Dags att gå in i blom kanske?
Här är iaf lite bilder på mina små hjärtan :)

[left]02-17
[/left]
En bild på alla, sen PP, WW och sist men inte minst BB :)


(Något fel med thumb så ni får tyvärr stå ut med en mega bild :/)

[left]02-20
[/left]

PP:


WW:


BB:


Samlingen ;)


[center]Update 4.
[/center]
Slog om dom till 12/12 den 21:e och nu väntar jag bara på att dom ska börja bilda buds. Kommer nog inte ta allt för lång tid :)

Då jag tyckte det blev lite väl varmt efter att jag slängde in två 31w LE(~30) så borrade jag förut idag nya hål i min fina garderob i hopp om att få lite bättre luftflöde till ventilationen. Får la se imorgon om det funkar :) Tog iaf en bild på det hela så ni får se vad jag gjort. Tog också en bild dagen innan jag satte dom i blom, lite för att ha nått att jämföra med sen ;)

Tyvärr visar min WW lite spår på problem, den har lime gröna toppar på sina nya blad. Inte säker på vad problemet är en och kunde inta ta någon vidare bild på det, men jag ska kika PH efter jag vattnat dom så det inte är det som är fel.

Annat än det så ser dom bra ut. Här är en bild på alla från den 21:e och sen ifrån idag. Kommer lite bättre bilder på dom i nästa update.

Från vänster bak till höger fram:
PP, WW, BB

Vänster: 21:e Höger: 23:eKanske gör några hål till om jag inte är nöjd med det..
[center]Update 5.
[/center]

Som utlovat så kommer lite bilder på mina hjärtan :)
Det syns inte direkt på WW att den har lite limegröna toppar som det borde då blixten var på när jag tog bilderna. Kikade PH och det var runt 6, lite lågt kanske men inget allvarligt. Så jag får börja kika runt lite o se om jag kan komma på vad problemet kan vara.
PP hade bäst PH och det glädjer mig :) Vill gärna den ska bli riktigt fin, men jag har redan lyckats böja den lite väl knasigt :(
Alla har visat sina pistiller så nu ska det bara bli lite buds med :D
Tänkte kanske ge dom lite extra mörker snart med för att påskynda processen lite.

WW:


BB:


PP:
Alla:[center]Update 6.
[/center]

Ok, nu kommer det en update till slut. Har varit lite mycket här hemma senaste tiden så har inte riktigt haft tid att ta bilder och skriva väggar av text inne i min kära lilla tråd :P

Menmen, nu är dom i blom och har börjat bygga lite buds. Jag tycker dock att det går rätt söligt och BB har sträckt på sig sen den var liten så nu ser den lite väl lång ut tycker jag..
Menmen, den blir nog fin i slutet iaf :)

Till skillnad från min förra odling så har inte någon av dessa tre direkt växt något avsevärt.. Men det är lugnt antar jag, så länge det blir fina buds är jag nöjd :)

Alla:


PP:


BB:

Som ni kan se så ser den lite väl lång ut :/

WW:

Ursäkta dom dåliga bilderna på WW, men insåg det först nu så jag orkar inte ta nya :P


[center]Update 7. 24 dagar 12/12
[/center]
Ja, nu var det ju ett bra tag sen jag gjorde en update här så jag kände att det kanske var dags igen. Har haft lite mycket att göra och stå i så det har helt enkelt inte blivit av förens nu.

Dom växer på och bygger buds rätt bra, tyvärr så visar BB/PP tecken på brist på N vilket jag inte är så himla glad över då jag tycker det är lite väl tidigt och jag inte har den näringen som jag skulle vilja ge dom. Och jag kan nog inte heller införskaffa mig i den näringen jag vill ha pga ekonomi på ett tag heller :/
Men man tager vad man haver!

Här får ni iaf bilderna på mina damer:


Lite äldre budshots och samlingen:
WW:BB:PP:[center]Update 8. ~35 dagar 12/12
[/center]
Ja.. Det finns inte så mycket att säga nu för tiden direkt.. Dom bygger buds :P
Inte så himla spännande hela tiden. BB ser ut att blir riktigt bra iaf då den har grymt mycket kristaller :)
Dags för skörd om 3-5 veckor(på ett ungefär) så man börjar bli lite otålig nu och vill att tiden ska gå fortare hehe ;D

Menmen, här är lite bilder:
[center]Update 9. ~45 dagar 12/12 och snart dags för skörd
[/center]

Började igår med att bara köra vatten för den sista flushen innan skörd. Inte direkt säker på att dom kommer vara klara om två veckor men då får dom fan klara sig på klent vatten och gråta åt näringsbrist :P
Som ni kan se så har dom fått lite för mycket näring som det är nu, men jag har inte riktigt den bästa näringen så dom är inte as nöjda direkt ^^
Och det blev inga budshots på WW för min kamera är dum i huvudet och kan inte fokusera på det den ska :/
Men här har ni lite bilder iaf :)
BB:

PP:

WW:

Samlingen:


[center]
Ok, så det här blir nog min sista update innan jag cuttar dom(kanske kommer lite fler bilder på PP då den antagligen kommer få stå lite extra).
Jag måste säga att jag tycker dom är rätt små, kan vara att min förra odling hade mer ljus på sidorna.. Men time will tell antar jag. Får hoppas att jag kan få ut i närheten av min förra odling då jag fick ~30 på en och ~18 på den som jag misshandlade mest ;P
(Hade ju hoppats på ~30 styck, men tror inte jag får så mycket :/)

Anyways, BB börjar visa små tecken på "bruna" trichomer(stavning) så just nu väntar jag på att det ska bli liiiite tydligare innan jag dödar den. Men den har mycket kristaller så den kommer nog vara helt underbar :D

Då jag dricker en hel del te så har jag också införskaffat mig av lite blåbärs te att dricka med min BB när den är klar ;)

Här kommer iaf bilderna:

PP:


BB:

Som ni kan se så börjar den behöva lite stöd och då jag inte har blompinnar fick jag vara uppfinningsrik och hittade chopsticks :)

WW:


Alla:[center][center]Hoppas ni gillar min dagbok, kommentera gärna om ni har några frågor :)[/center]
Last edited by Nomiar on 2011-04-21 22:07:55, edited 13 times in total.

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 4 plantor, 250w LE, garderob.

Postby Nomiar » 2011-02-09 21:59:33

Reserverad.

User avatar
Humlan
Garderobssnille
Posts: 580
Joined: 2007-04-15 10:42:21
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 4 plantor, 250w LE, garderob.

Postby Humlan » 2011-02-09 22:19:19

Kommer bli fint. Har du toppat dom något?

Fridens.

User avatar
bubbelgum
Avstängd skräppostare
Posts: 153
Joined: 2010-09-10 22:26:02
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 4 plantor, 250w LE, garderob.

Postby bubbelgum » 2011-02-09 22:26:57

roligt att se någon med le kommer följa din tråd hoppas det går bra för dej mvh Emma

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 4 plantor, 250w LE, garderob. 02-13

Postby Nomiar » 2011-02-12 23:35:31


User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 4 plantor, 250w LE, garderob. 02-14

Postby Nomiar » 2011-02-14 13:03:56

*Bump för update*

User avatar
HigherThanGod
Småodlare
Posts: 191
Joined: 2010-03-26 9:46:56
Location: Sverige
Contact:

Re: Nomiars andra odling. 4 plantor, 250w LE, garderob. 02-14

Postby HigherThanGod » 2011-02-16 8:41:16

En sån gaderob hade jag också velat ha! Bra jobbat Nomiar! :)

User avatar
ducksfoot
Gräsfläckar på knäna
Posts: 254
Joined: 2011-01-02 0:16:34
Location: och till
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 4 plantor, 250w LE, garderob. 02-14

Postby ducksfoot » 2011-02-16 11:48:34

Riktigt fräsht utrymme du har!
Tycker du gjorde ett klipp när du köpte den garderoben:-)

Denna tråd kommer att följas.


/D

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 4 plantor, 250w LE, garderob. 02-1

Postby Nomiar » 2011-02-16 15:33:26

HigherThanGod: Tackar tackar :)

ducksfoot: Det tycker jag med haha, tackar :) Hoppas du gillar tråden. Fick mitt ventilations system idag så ska fixa med det snart så kommer det nya bilder efter det :)

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 4 plantor, 250w LE, garderob. 02-14

Postby Nomiar » 2011-02-16 17:16:25

Stött på ett litet problem, filtret är lika stort som utrymmet där uppe. Så jag får inte in någon fläkt där med, sen undrar jag lite om jag måste göra ett extra hål så luften kan dra igenom eller om det duger med det utrymmet som redan finns där?

Hjälp mig gärna, nått sånt här tänkte jag iaf.
Inget nytt hål, köra på den glipan som redan finns. Sen göra hål så jag kan dra rör till fläkten/utblåset. Vad tror ni om luftflödet till filtret? Och kommer det funka när filtret ligger ner?
User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 4 plantor, 250w LE, garderob. 02-14

Postby Nomiar » 2011-02-16 18:38:14

Bump, foooor great justin!

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 4 plantor, 250w LE, garderob. 02-20

Postby Nomiar » 2011-02-20 13:38:13

Kom gärna med kommentarer :)
Blom snart, eller vad tycker ni?

User avatar
GanjaLars
Småodlare
Posts: 196
Joined: 2010-12-05 20:41:06
Location: outa space
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 4 plantor, 250w LE, garderob. 02-20

Postby GanjaLars » 2011-02-20 16:14:31

Ja det såg fint ut, tjocka stammar mörkt gröna blad , många bladpar. Kör dom i blom nu:)

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 4 plantor, 250w LE, garderob. 02-20

Postby Nomiar » 2011-02-20 17:36:59

Blir nog att jag tar o går in i 12/12 ikväll/imorgon. Bilder kommer :)

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 3 plantor, 250w LE, garderob. 02-23

Postby Nomiar » 2011-02-23 23:24:15

Nu finns det nytt och mer kommer i dagarna. Peace

User avatar
Döskallen
Småodlare
Posts: 129
Joined: 2010-11-16 1:21:38
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars andra odling. 3 plantor, 250w LE, garderob. 02-23

Postby Döskallen » 2011-02-23 23:55:47

Nomiar, inte får man retas sådär? :p
Ser fram emot uppdateringen!

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 02-25

Postby Nomiar » 2011-02-25 1:34:42

*Bump*

User avatar
billball420
Ganjafanatic
Posts: 3158
Joined: 2009-08-27 19:07:40
Location: Forntiden
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 02-25

Postby billball420 » 2011-02-25 11:15:34

Vad håller du på med Nomiar? Vad är det för vits med dina skräpinlägg i egen tråd?

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 02-25

Postby Nomiar » 2011-02-25 12:25:23

Bump inläggen menar du? För att tråden ska åka upp och folk ska se att det har kommit en update.. Eller åker tråden upp ifall man gör en edit på sin tråd? Inte nått jag visste om isf ^^

User avatar
billball420
Ganjafanatic
Posts: 3158
Joined: 2009-08-27 19:07:40
Location: Forntiden
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 02-25

Postby billball420 » 2011-02-25 12:43:35

Nej det gör den inte. Därför bättre med uppdateringar i nya poster. Jag kan vara ensam om att alltid snabbscrolla till sista posten, när jag ser att det finns en ny post i en tråd, men jag tror det inte.

Det är upp till dig.

User avatar
DoctorDoom
Ganjaman
Posts: 2932
Joined: 2011-01-14 10:53:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 02-25

Postby DoctorDoom » 2011-02-25 13:01:38


User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 02-25

Postby Nomiar » 2011-02-25 14:06:35

Haha, jag som tänkte vara snäll och slänga allt i första inlägget så folk slapp scrolla och kolla igenom alla sidor om dom bara ville kolla på bilderna ;)

Men förstår vad ni menar, får se hur jag gör i framtiden..

User avatar
DoctorDoom
Ganjaman
Posts: 2932
Joined: 2011-01-14 10:53:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 02-25

Postby DoctorDoom » 2011-02-25 14:09:16

Fortsätt som du gör eller gör som dom andra spelar ingen roll, folk lär följa denna dagbok då den är underhållande :p

Var inte orolig min vän :)

tzatsiki
Nyfrälst och hög
Posts: 24
Joined: 2009-07-30 16:01:07
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 02-25

Postby tzatsiki » 2011-02-25 16:10:12

Ninja scroll :lol:

Tänkte på ditt kolfilter.. JAG skulle ta bort hela skivan för maximalt
luftflöde till filtret.
Skruva fast ett par spännband eller rämmar om du inte vet hur du ska
hålla filtret på plats!

Lycka till och må väl
MVH myntakryddad gurk-aioli

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 02-25

Postby Nomiar » 2011-03-03 21:57:38


User avatar
cthullu
Ganjaman
Posts: 2871
Joined: 2009-07-09 22:26:24
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 02-25

Postby cthullu » 2011-03-03 22:03:18

Angående att editera första inlägg eller posta nytt, själv klickar jag _alltid_ på visa senaste när jag går in i en tråd vilket innebär att den kommer upp "färdigscrollad".

När tråden når två sidor kommer det kännas konstigt att klicka upp senaste inläggen, läsa kommentarer om bilder som finns på första sidan man sedan måste klicka till för att se vad folk pratar om....

men bara mina 2 cents, gör som du känner själv, det är ju faktiskt DIN tråd! :D

User avatar
cthullu
Ganjaman
Posts: 2871
Joined: 2009-07-09 22:26:24
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 02-25

Postby cthullu » 2011-03-03 22:08:02

..sen så kan man missa lite saker lätt om allt är i samma inlägg, hjärnan måste leta och jämföra mot minnet vad man ska fokusera på eller något hehe.

Nu först såg jag det där om "limegröna toppar". Tycker någon annan borde kunnat tala om för dig att det inte har med pH problem att göra. Det är fullt naturligt när de går i blom att de mindre topp bladen får en lite limegröngul nyans som försvinner när bladen växer till sig.

Det brukar vara första tecknet man ser på att plantan reagerar när man ändrar till 12/12.

Så dont worry, och börja inte ph reglera massa hit och dit och stör dem i onödan. 8)

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 03-04

Postby Nomiar » 2011-03-04 22:34:28

Då jag börjat med att lägga alla mina uppdateringar i första posten så fortsätter jag så.. Men ctrl+f > update 6 så kommer ni helt rätt :)

För mig så buggar det ibland när jag trycker på "kolla sista post" och då måste jag scrolla/trycka end för att komma rätt iaf.
Tänkte lite att det skulle vara smidigt för folk som inte är här inne så ofta/folk som bara vill kika.. Men antar att dom flesta som kollar den här tråden hänger en del på swecan och kanske tom läser det folk skriver haha :)
Ska tänka på det till nästa gång, men för nu så får det vara som det är tyvärr.

Peace.

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 03-17

Postby Nomiar » 2011-03-17 16:02:11

Ny update uppe och allt ligger som vanligt i första posten.

Grabben
Garderobssnille
Posts: 742
Joined: 2009-04-26 21:21:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 03-17

Postby Grabben » 2011-03-17 22:33:03

Damerna ser ut att må bra :) De e lite förvirrande att kolla första posten :)
"Oneness is achieved by recognising your self"

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 03-17

Postby Nomiar » 2011-03-18 2:03:08

Jo, jag har fått det påpekat ^^
Lär inte göra samma sak i nästa tråd :P

User avatar
zorgath
Nyfrälst och hög
Posts: 51
Joined: 2010-12-25 16:33:33
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 03-17

Postby zorgath » 2011-03-18 23:58:52

Ett tips från mig som läsare: Posta gärna datum vid uppdateringarna. För mig ivf. skulle detta göra det enklare att följa din tråd

User avatar
beLAir
Småodlare
Posts: 198
Joined: 2010-12-17 23:56:43
Location: Jewsta
Contact:

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 03-17

Postby beLAir » 2011-03-19 5:01:28


User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 03-17

Postby Nomiar » 2011-04-01 12:42:20


User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 04-08

Postby Nomiar » 2011-04-08 12:37:32

Ny update, vart rätt fel först.. Men fixar nu ;D

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 04-22

Postby Nomiar » 2011-04-21 22:09:56

Bump hurr durrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kolla första posten för att se bilderna osv. Gör på annat sätt nästa gång ;P

User avatar
DoctorDoom
Ganjaman
Posts: 2932
Joined: 2011-01-14 10:53:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 04-22

Postby DoctorDoom » 2011-04-21 23:23:00

ser fett bra ut! Alltid varit intresserad då den liknar min egna uppfinning en hel del :) good stuff!

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 04-22

Postby Nomiar » 2011-04-22 5:43:13

Tackar tackar :)

User avatar
George_Bushweed
Nyfiken Grön
Posts: 5
Joined: 2011-04-22 8:34:19
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 04-22

Postby George_Bushweed » 2011-04-22 12:31:37

Does duct tape work well in humid conditions?
Im thinking of using it myself, does it come off easy?
"Whenever we read the obscene stories, the voluptuous debaucheries, the cruel and torturous executions, the unrelenting vindictiveness, with which more than half the Bible is filled, it would be more consistent that we called it the word of a demon, than the Word of God."
Thomas Paine

User avatar
Nomiar
Småodlare
Posts: 245
Joined: 2010-09-11 0:27:26
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 04-22

Postby Nomiar » 2011-04-22 20:25:37

It does not work to well for longer periods tbh.
But since I'm cutting two soon I don't think they will come off. Also the RH is around ~30 at its peek so its not that high :P
I wouldn't suggest using it for anything that you want to last long.

User avatar
Chillare
Nyfrälst och hög
Posts: 74
Joined: 2011-04-30 16:03:21
Location: Planeten Jorden
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Nomiars odling. 3 strains, 250w LE, garderob. UPD 04-22

Postby Chillare » 2011-05-01 10:16:11

Älskar sånt här.


[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Return to “Bildbanken”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests