-
Discussion
-
Yo man, alltså. detta är brutalt goda brownies har jag bakat förrut. de tar slut eter ca 30minuter. Och det är UTAN cannabis! o: Iaf, nu har jag tänkt att baka sådana med cannabis i, vilket jag aldrig har gjort förrut. Och jag vill inte förstöra något. Eftersom att man ska smälta choklad och smör tillsammans, hur gör jag då. Smälta smöret först, och lägga i haschet/gräset, SEN smälta chokladen, eller går det bra att blanda allt på en gång? o:
Detta är till 12 pers, men du kan palla dig in på http://tv4.se/tv4/sites/mat/recept.aspx?id=4886 och ändra ^^
375 g choklad, mörk, av bästa kvalité
375 g smör, osaltat, rumstempererat
1 msk vaniljextrakt, äkta
6 st ägg
350 g socker
1 tsk salt
225 g vetemjöl
250 g vit choklad, grovhackad
form, cirka 33x23x5.5 cmGör så här:
Värm ugnen till 180 grader.Fodra formen med smörpapper.
Smält smöret och den mörka chokladen tillsammans i en stor tjockbottnad kastrull.
Vispa äggen tillsammans med socker och vaniljextrakt i en vid bunke.
Mät upp mjölet i en annan bunke och blanda i saltet.
När chokladblandningen smält, låt den svalna lite innan du vispar i äggblandningen och därefter mjöl/salt.
Rör sist i den hackade vita chokladen. Rör tills allt blandat sig ordentligt och häll ner smeten i den fodrade formen. Grädda i cirka 25 minuter.
Browniesarna är färdiga när de blivit torra och fått bleka fläckar på ovansidan. Mitten ska vara mörk, tät och lite kladdig – kakan fortsätter att gräddas lite till medan den svalnar.
Log in to reply.